Logo Edih

Digitaal KMO-bouwbedrijf (5-daagse opleiding)

Ben jij een KMO-bouwonderneming welke nog de eerste stappen in digitalisering zet of wenst te zetten? Denk maar aan calculatieprogramma’s, magazijn/stockbeheer, 3D tekeningen / BIM-modellen of het gebruik van smartphone / tablets voor het gebruiken van enkele handige apps, dan is deze opleiding iets voor jou! 

Cybersecurity

Ook bouwbedrijven zijn kwetsbaar voor cyberaanvallen. In deze webinar lichten we je toe wat we precies verstaan onder cyber security en hoe je je bedrijf online kunt beschermen. Tijdens het webinar krijg je een demo live hacking te zien door ethische hacker Reinaert Van de Cruys. Bescherm jouw bedrijf tegen hackers en leer alles over cyber security!

Technicus Autonome Robotica

Het is geen utopie meer: robots kunnen veel van onze taken overnemen. Voor industriële en huishoudelijke taken, zoals auto’s monteren of grasmaaien zetten we in toenemende mate robots in.  Maar … volgens verschillende studies zullen robots de komende jaren ook voor meer jobs zorgen. Een miljoen industriële robots die momenteel gebruikt worden, zijn direct verantwoordelijk […]

SIEMENS LOGO 8! (BASIS)

Waar we vroeger een kast vol relaismodules voor nodig hadden verwezenlijken we nu met één programmeerbare mini module. Siemens met LOGO biedt prachtige programmeerbare units aan voor de realisatie van kleinschalige automatiseringstaken. Die in slechts weinig tijd te testen en te realiseren zijn en minder benodigde ruimte in uw schakelkast vergen. Door de flexibele invulling van […]

IoT Technicus Smart Buildings

The Internet of Things (IoT) wordt meer en meer geïntegreerd in zowel industriële als residentiële gebouwen. Ben je er klaar voor? Enig idee hoe je een smart building aanstuurt?