Logo Edih

Event duurzame energietransitie en -transformatie

Ontdek hoe jouw bedrijf, organisatie, stad of gemeente succesvol een energietransitie kan doorvoeren. Leer van vooraanstaande experts uit het veld o.a. energieconsulent en docent Alex Polfliet, Chris Celis beleidsexpert systeemintegratie bij ODE, en energietransitiemanager Ben Beddegenoots bij LITC gidsen jou doorheen deze boeiende namiddag. Haast je, de plaatsen zijn beperkt.

Energie Monitoring

De energiesector is in volle transitie. Hierdoor wordt het voor een energieprofessional steeds moeilijker om met de huidige set aan kennis en vaardigheden, de komende jaren deel te nemen en bij te dragen aan de energietransitie. De opleiding ‘Monitoring’ is ontwikkeld om een antwoord te bieden op de competentiebehoeften door de digitalisering van energie en de […]

Digitaal KMO-bouwbedrijf (5-daagse opleiding)

Ben jij een KMO-bouwonderneming welke nog de eerste stappen in digitalisering zet of wenst te zetten? Denk maar aan calculatieprogramma’s, magazijn/stockbeheer, 3D tekeningen / BIM-modellen of het gebruik van smartphone / tablets voor het gebruiken van enkele handige apps, dan is deze opleiding iets voor jou! 

EPB-Verslaggever

Gebouwen gaan op zijn minst tientallen jaren mee. De bouwers en verbouwers van vandaag bepalen dus het energiegebruik van de volgende generaties. Het is niet verwonderlijk dat de Vlaamse regelgeving inzake energiezuinig bouwen steeds strenger wordt. Tegen 2021 streeft de regering naar ‘bijna energie-neutraal’ bouwen. Als EPB-verslaggever ben je verantwoordelijk voor de controle van deze normen, […]

Postgraduaat Energietransitie

Energietransitie binnen klimaatacties en een koolstofarme, duurzame economie. Aangezien vele milieu- en klimaatproblemen helaas verstrengeld zijn met elkaar (‘wicked problems’) wordt een ruime kijk op de actuele noden en trends besproken. Deze opleiding zal in te toekomst georganiseerd worden.